Pļāpātava - ČATIŅŠ
+5
Agita
moderators
Evuks
Ramona
Admin
9 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pļāpātava - ČATIŅŠ
Mjā...laikam nepacelšu,citādi šobrīd varētu sēdēt uz grīdas un vērpt,man viens skuķis nu tā met šobrīd spalvu,ka visa grīda noklājusies,kā ar tepiķiAgita rakstīja:pašlaik 80 Ls
Demix- Number of posts : 57
Dzīvesvieta : Lielvārde,Latvija
Demix rakstīja:Mjā...laikam nepacelšu,citādi šobrīd varētu sēdēt uz grīdas un vērpt,man viens skuķis nu tā met šobrīd spalvu,ka visa grīda noklājusies,kā ar tepiķiAgita rakstīja:pašlaik 80 Ls
es kā monstrs staigāju suņiem pa pēdām un pārbaudu vai dārgais izejmateriāls nav jau nobriedis. , bet nu pagaidām nekā
Malamutiem (vismaz manējiem) šis process notiek pa daļām. Pavilna un tikai pavilna - ir pirmā ķemmējama, tad pēc laiciņa akots sasparojas, bet tas jau mani tad vairs neinteresē. To ar sauju, pārvelkot pār muguru var novākt. Kā haskiem?
Haskiem tas pats,šobrīd Geisha met spalvu,izejmateriāls pasakains,balta angora.mmm...Agita rakstīja:Demix rakstīja:Mjā...laikam nepacelšu,citādi šobrīd varētu sēdēt uz grīdas un vērpt,man viens skuķis nu tā met šobrīd spalvu,ka visa grīda noklājusies,kā ar tepiķiAgita rakstīja:pašlaik 80 Ls
es kā monstrs staigāju suņiem pa pēdām un pārbaudu vai dārgais izejmateriāls nav jau nobriedis. , bet nu pagaidām nekā
Malamutiem (vismaz manējiem) šis process notiek pa daļām. Pavilna un tikai pavilna - ir pirmā ķemmējama, tad pēc laiciņa akots sasparojas, bet tas jau mani tad vairs neinteresē. To ar sauju, pārvelkot pār muguru var novākt. Kā haskiem?
Demix, te dažas bildes kā izskatās mūsu vilna!
tik balts gluži gan nav, to izgaismoja zibspuldze bet mīkstumu un siltumu gan nevienā bildē nevar sajust
tik balts gluži gan nav, to izgaismoja zibspuldze bet mīkstumu un siltumu gan nevienā bildē nevar sajust
Evuks rakstīja:Agita - SUPER! Es arī piesakos rindā uz siltām zeķītēm!
Sarunāts!
WOW!!!Gribu!!! Man vēl viena meitene sāka mest spalvu,laikam jau būs pie Tevis,kā pie "tantuka" jāpiesakās!!! Tā maksa par vērpšanu ir uz 100gr.vilnas vai gatavas dzijas? Nu pilnīga ķomka esmu šajās lietās,bet tāāā gribāāāās jau adīt!!! Man vilna sakrāta vēl no mana iepriekšējā suņuka,nezinu tikai cik kvalitatīva,baigi ilgi jau stāv,nu bet no jaunuļiem gan tīri svaigaAgita rakstīja:Demix, te dažas bildes kā izskatās mūsu vilna!
No samijiem jau gan droši vien sanāk sniegbalta,kā tur bija ar tām samiju nokrāsām,kaut kur lasīju,bet piemirsu,trīs vai cik tie toņi bija?
Mona,kāds tavējiem tonītis ?
Mona,kāds tavējiem tonītis ?
UP!Demix rakstīja:WOW!!!Gribu!!! Man vēl viena meitene sāka mest spalvu,laikam jau būs pie Tevis,kā pie "tantuka" jāpiesakās!!! Tā maksa par vērpšanu ir uz 100gr.vilnas vai gatavas dzijas? Nu pilnīga ķomka esmu šajās lietās,bet tāāā gribāāāās jau adīt!!! Man vilna sakrāta vēl no mana iepriekšējā suņuka,nezinu tikai cik kvalitatīva,baigi ilgi jau stāv,nu bet no jaunuļiem gan tīri svaigaAgita rakstīja:Demix, te dažas bildes kā izskatās mūsu vilna!
vakar biju seminārā Standarta anatomija ko vadīja Morīna Sulivana Gamble, medicīnas zinātņu maģistre no ASV. No vārītas olas taisījām suņus . Man patika.
Salīdzinot suņus ar mašīnām
- malamuts, samojeds -priekšpiedziņas auto;
haskis - pilnpiedziņas auto.
Liekas viens te ar tā kā riktējās uz šo semināru
Salīdzinot suņus ar mašīnām
- malamuts, samojeds -priekšpiedziņas auto;
haskis - pilnpiedziņas auto.
Liekas viens te ar tā kā riktējās uz šo semināru
nez kurš/a taisījās ...
ja nav žēl padalies kas lekcijā bija jauns ko mēs nezinām? tas ka sammijs un malamuts nav pilnpiedziņa to zinām bet lūdzu ko šokējošu
p.s.
kā tas ir no vārītām olām taisījāt suņus tiešā nozīmē?
ja nav žēl padalies kas lekcijā bija jauns ko mēs nezinām? tas ka sammijs un malamuts nav pilnpiedziņa to zinām bet lūdzu ko šokējošu
p.s.
Ramona rakstīja: nez kurš/a taisījās ...
p.s.
Man nekas tāds īpaši šokējošs nebija. Labs un vienkāršs skaidrojums par kustībām. Interesanti bija par galvaskausa formas saistību ar šķirnes funkciju un acu formu, par to kā apkārtējo pasauli redz suns ar apaļām, ovālām (mandeļveida) acīm. Galvenais uzsvars uz šķirnes funkciju un proporcijām. Funkcija pasaka priekšā to, kas noklusēts standartā. Pārsvarā zināmas lietas, bet pasniegtas savādāk.
Bija lietas, kas mani nedaudz mulsināja - standartā malamutiem - mēreni leņķi, (pēc semināra materiāliem tādi ir labradoriem), izstādēs suņi ar labiem leņķiem tiek vērtēti ar ļoti augstām atzīmēm, bet no funkcijas izriet, ka funkcionālāki ir "mazāk mēreni". Tad nu vari minēt kuros dārziņos akmens jāsviež
P.S. Olām lipinājām klāt leņķos saliektas kājiņas, pētījām 3 dimensijās kam spicums pa priekšu, kam apaļums. Visumā jauks seminārs, noteikti nenožēloju.
Liene, pasakains apsveikums!
Bučas uz abiem vaigiem Taviem džentlmeņiem no manis un Dakotas!
Bučas uz abiem vaigiem Taviem džentlmeņiem no manis un Dakotas!
Ups
smukie apsveikumi gan Valentīn dienas gan 8.marta ! Super smuki
mūsu sammijdāmas ir starā PALDIES
smukie apsveikumi gan Valentīn dienas gan 8.marta ! Super smuki
mūsu sammijdāmas ir starā PALDIES
Šobrīd notiek lielais Inditarod brauciens! Var sekot līdzi, rezultāti tiek atjaunoti ik pa 15 minūtēm - http://www.ionearth.com/2010/iditarod/web/
Agita rakstīja:Šobrīd notiek lielais Inditarod brauciens! Var sekot līdzi, rezultāti tiek atjaunoti ik pa 15 minūtēm - http://www.ionearth.com/2010/iditarod/web/
labs
tava norādīte ātri aizceļojusi pa citiem forumiem ir vēl saite kur notiek tiešā radio reportāža arī starts
youtube izklaidē ar svaigiem video no šī grandiozā parbrauciena
bet ar rītdienu tak jāsāk sekot līdzi Crufts 2010 norisēm
Nu baigi labā saitīte,es biju tā kas nočiepa,bet man suni.lv vēl ir savi haskijdraugi ar ko gribējās padalīties,atvainojos,ka nepajautāju
Ramona,vai to Youtube,varu aizņemties priekš suni,lv???
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5