Samojedu saimnieku pļāpātava :)
+5
Evuks
Amanda
Darts
Ramona
moderators
9 posters
Lapa 1 no 1
Re: Samojedu saimnieku pļāpātava :)
Čau Iluta ! jācer ka kopīgajā forumā kļūsiet aktīvāki
BET
Čatojam un čalojam šeit - cenšamies nepiesārņot citas tēmas ,un apmeklējam kopīgo pļāpu lapu pie citiem jautājumiem
BET
Čatojam un čalojam šeit - cenšamies nepiesārņot citas tēmas ,un apmeklējam kopīgo pļāpu lapu pie citiem jautājumiem
Un kur tad bez manis...
p.s. A kur pārējiem sammijiem personiskās sadaļas un skaistās ziemas bildes?
p.s. A kur pārējiem sammijiem personiskās sadaļas un skaistās ziemas bildes?
Heijā ,sammij rindas aug -jaunajā forumā
sammij saimnieki kā vienmēr malači bet ko tie malamuti guļ un haskiji
galvenais ka pagaidām pie sammijiem vis lēnā garā sāk iekustināties
un galvenais lai mūs neizmet ārā
Katrīna kur bilde -profila ?
Iluta tas pats tev arī Diāna,Liene ,Agnese aūū gribās redzēt kādi Jūs izskatāties
sammij saimnieki kā vienmēr malači bet ko tie malamuti guļ un haskiji
galvenais ka pagaidām pie sammijiem vis lēnā garā sāk iekustināties
un galvenais lai mūs neizmet ārā
Katrīna kur bilde -profila ?
Iluta tas pats tev arī Diāna,Liene ,Agnese aūū gribās redzēt kādi Jūs izskatāties
Kā Jums šķiet ,sammiju sadaļā atsevišķu ''tēmu'' kur liktu video rullīšus veidojam ?
Es iedomājos daudzi filmē gan izstādes,gan arī internetā atrod jaukus video -smieklīgos un pamācošos ....ne tikai ar sammijiem
Ja būs atsevišķa VIDEO tad visi būs vienkopus, un kad būs skumji vienmēr zināsim kur atnākt pēc laba garastāvokļa pamācīties u.t.t.
priekšlikumi ....
Es iedomājos daudzi filmē gan izstādes,gan arī internetā atrod jaukus video -smieklīgos un pamācošos ....ne tikai ar sammijiem
Ja būs atsevišķa VIDEO tad visi būs vienkopus, un kad būs skumji vienmēr zināsim kur atnākt pēc laba garastāvokļa pamācīties u.t.t.
priekšlikumi ....
Man liekas ka tāda sadaļa būtu vērtīga, jo nebūs daudz jāmeklē video
Izskatās,ka arī mums izdevās atrast laiciņu un pievienoties.
Sveiciens visiem sammijmīļiem un ne tikai.....
Sveiciens visiem sammijmīļiem un ne tikai.....
taisīsim pie sammijiem savu sadaļu par veselību ,audzināšanu ?
p.s.
Katrīn es arī nevaru izveidot sadaļu pie ārzemju izstādēm,gan jau ka admins to piefiksēs,ka tur ilgais klusums
man uzrakstīja šito
Atvainojamies, bet tikai administratori var publicēt tēmas forumā.
p.s.
Katrīn es arī nevaru izveidot sadaļu pie ārzemju izstādēm,gan jau ka admins to piefiksēs,ka tur ilgais klusums
man uzrakstīja šito
Atvainojamies, bet tikai administratori var publicēt tēmas forumā.
Čau, visiem šajā skarbajā arktiskajā dienā, kad mums te aiz loga ir -22,5 *!
Kā jūtaties?! Kā jūtas jūsu suņi?! Šis jautājums mani tiešām ļoti interesē, jo varu pastāstīt īsumā, kā iet Dalī.
Tātad visu šo ziemu, neskatotoes uz bargajiem un ne tik bargajiem mīnusiem, suns pavada ārā vidēji kādas 8-12 stundas. Guļ sniegā, vazājas pa dārzu, šad tad kaut ko pagrauž. Mājās ieskrien uz kādu pusstundiņu ieēst (starpcitu, ļoti laba apetīte - ēd sauso barību bez liekas pierunāšanas un konservu piejaukšanas) un tad atkal ārā. Sals viņu nesatrauc, bet liekas pat tieši otrādi priecē. Kažoks aug labs, tikai gan nav kopts kopš pēdējās izstādes Ķekavā. īsi sakot izbauda ziemu! Bet kā jūsējie?!
Kā jūtaties?! Kā jūtas jūsu suņi?! Šis jautājums mani tiešām ļoti interesē, jo varu pastāstīt īsumā, kā iet Dalī.
Tātad visu šo ziemu, neskatotoes uz bargajiem un ne tik bargajiem mīnusiem, suns pavada ārā vidēji kādas 8-12 stundas. Guļ sniegā, vazājas pa dārzu, šad tad kaut ko pagrauž. Mājās ieskrien uz kādu pusstundiņu ieēst (starpcitu, ļoti laba apetīte - ēd sauso barību bez liekas pierunāšanas un konservu piejaukšanas) un tad atkal ārā. Sals viņu nesatrauc, bet liekas pat tieši otrādi priecē. Kažoks aug labs, tikai gan nav kopts kopš pēdējās izstādes Ķekavā. īsi sakot izbauda ziemu! Bet kā jūsējie?!
Čaviņa šajā aukstajā, bet skaistajā dienā!
Kā maniem puikām šis laiks patīk! Pilnīgi piekrītu Kristapam, viņi iekšā nav dabūnami, iekrien uz īsu brīdi iegraust un atkal ārā! Zēni vienkārši laimē staro!
Kā maniem puikām šis laiks patīk! Pilnīgi piekrītu Kristapam, viņi iekšā nav dabūnami, iekrien uz īsu brīdi iegraust un atkal ārā! Zēni vienkārši laimē staro!
Ļoti atvainojamies, ka esam nedaudz nozudushi, bet nu jau viss ir atrisinājies un esam atkal ar Jums onlaina!
miluta- Number of posts : 3
Dzīvesvieta : Valka
atgādinājums,tiem kam bija,būs un ir vēlēšanās piedalīties EST izstādē
Haapsalu national dog show on 18.07.2010
Entry is open!
sīkāka info šeit
Haapsalu national dog show on 18.07.2010
Entry is open!
sīkāka info šeit
Hei, sammijsaimnieki saausās, paņēmu šito nu suņi.lv
Vakar darba kolēģei pie Elkora pieklīdis samojeda (tā vismaz viņa domā) puika. Ar kaklasiksnu. Labi audzināts. Bērni esot redzējuši, ka viņš izkāpis no tramvaja (no Teikas puses atbraucis). Rakstiet ligabs@e-apollo.lv
Var jau būt, ka tas nav sammijs, cilvēks sajaucis, bet ko var zināt!
Vakar darba kolēģei pie Elkora pieklīdis samojeda (tā vismaz viņa domā) puika. Ar kaklasiksnu. Labi audzināts. Bērni esot redzējuši, ka viņš izkāpis no tramvaja (no Teikas puses atbraucis). Rakstiet ligabs@e-apollo.lv
Amanda rakstīja:Hei, sammijsaimnieki saausās, paņēmu šito nu suņi.lv
[i]Vakar darba kolēģei pie Elkora pieklīdis samojeda (tā vismaz viņa domā) puika. Ar kaklasiksnu. Labi audzināts. Bērni esot redzējuši, ka viņš izkāpis no tramvaja (no Teikas puses atbraucis). Rakstiet
vis notiek .... suns ir pārpirkts no saimniekiem kas dzīvoja Rīga-Imanta un pārcēlies uz Juglu . Suņa-kucēna audzētāja (L.Udrasola) nezinu vai viņa ir informēta (šķiet ka nav intereses) .
Atradēji, es ceru, jau ir sazinājušies ar jauno ,tagadējo saimnieci.
p.s.
LKF klubs ir informēts par situāciju.
Agita rakstīja:Sveika, Tauta!
Šī gada 16. maijā, Ķekavas Tirdzniecības centrs "Lība" svin dzimšanas dienu.
Šajos svētkos biedrība "Aste gredzenā" ir aicināta novadīt suņu Paklausības Rallija tautas klases sacensības. (Tiem kas piedalījās pagājušajā gadā Ķekavas svētkos, ir skaidrs par ko ir runa)
Tātad, visi kas vēlas izdarboties ar saviem mīluļiem, jautri pavadīt laiku, saņemt dāvanas, lūdzu piesakieties, rakstot uz e- pastu - aste.gredzena@inbox.lv
Darts vai nevēlies piedalīties,pareizāk sakot Elena ,tas ir interesanti,pagājušā gadā piedalījās Undīne ar Alteju ,šķiet ka bērniem ļoti patika šis pasākums.
Agita vai Evuks varētu ko vairāk pastāstīt .
Similar topics
» Pļāpātava - ČATIŅŠ
» INFORMĀCIJA PAR SAMOJEDU STANDARTU
» samojedu suņu pajūgs.
» EST - 13.02.Specializētā samojedu izstāde/ Speciality Show for Samoyeds
» INFORMĀCIJA PAR SAMOJEDU STANDARTU
» samojedu suņu pajūgs.
» EST - 13.02.Specializētā samojedu izstāde/ Speciality Show for Samoyeds
Lapa 1 no 1