Pļāpātava - ČATIŅŠ
+5
Agita
moderators
Evuks
Ramona
Admin
9 posters
Lapa 1 no 5
Lapa 1 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pļāpātava - ČATIŅŠ
Sveiciens visiem foruma dalībniekiem!
Čatojam un čalojam šeit - cenšamies nepiesārņot citas tēmas.
Čatojam un čalojam šeit - cenšamies nepiesārņot citas tēmas.
Re: Pļāpātava - ČATIŅŠ
paldies tiem kas izdomāja, ka varētu ziemeļniekiem būt viens kopīgs forums un jācer, ka ar laiku pievienosies citas V grupas šķirnes suņu pārstāvji. Varēsim organizēt kopīgus braucienus uz izstādēm u.t.t.
toties Skipers kadrā
jācer ka šodien mūsu malamuti būs nokārtojuši eksāmenu veiksmīgi... vai tik arī Katrīnai nebija šodien ieskaite ?
jācer ka šodien mūsu malamuti būs nokārtojuši eksāmenu veiksmīgi... vai tik arī Katrīnai nebija šodien ieskaite ?
Un Villijs, Džeira - a kas tas mazais sammijs toreiz bija?
p.s. Jā, jācer, ka Agitai viss veiksmīgi! Gaidam ziņas!
p.s. Jā, jācer, ka Agitai viss veiksmīgi! Gaidam ziņas!
Tas ir Berimoriņš,tavs mīlulītis
vajadzēs uzrakstīt ši foruma veidotājiem ,ka forumā jābūt profila bildēm ne Agitai,demix. nu tur vēl daudziem nav bet tā gribās redzēt ar ko pļāpātavā sarunājamies
vajadzēs uzrakstīt ši foruma veidotājiem ,ka forumā jābūt profila bildēm ne Agitai,demix. nu tur vēl daudziem nav bet tā gribās redzēt ar ko pļāpātavā sarunājamies
Berimors nevienā izstādē tik smuks nav bijis laikam jau viņš centās izpatikt hendlerei
Viņš mājās laikam iepriekš baigi gatavojās... Un hendleri nokausēja pamatīgi... Man tas bija labs pārbaudījums... Takšu ringā pēc tam vairs paiet nevarēju...
Jā - viņš bija neizpratnē - kāpēc es tā auļoju pa ringu - sammiju ritmā iegājusi...
Zinu ka forumā ir zinoši suņu īpašnieki arī telpaugu audzēšanā... kāds var man pastāstīt kas jādara ar orhideju(kura aug podiņā ) kātiem ,kad noziedējuši ziedi?
Jāturpina viņa turēt kā pilnvērtīgs istabas augs... Ja vien es to būtu ātrāk uzzinājusi - man pirms gada vīrs Valentīndienā uzdāvināja - šī noziedēja un es, blondīne, izmetu... Vēlāk, izrādījās - ka pēc tam viņas atkal ziedot... Bet kādu laiku tie kāti stāv pliki.
moderators- Number of posts : 7
Paldies par INFO
Cik zinu, tad ziemeļniekiem jau divi elektriskie ratiņi ir. Tā kā vilnu tiešām ārā nemetiet!!! Kas gribēs sava suņa zeķēs, tam varu izlīdzēt ar vērpšanu un ierādīt vērpšanas mākslu arī varu un ja nu iepatiksies, varu pat ratiņa iegādi noorganizēt.
Ziemassvētkos visiem radiem un draugiem tikapa zeķu pārim, vai dzijas kamolītim. Zeķes supper! Kājas nesalst pat gumijas zābakos (bija aptuveni -12 grādi)
Cik zinu, tad ziemeļniekiem jau divi elektriskie ratiņi ir. Tā kā vilnu tiešām ārā nemetiet!!! Kas gribēs sava suņa zeķēs, tam varu izlīdzēt ar vērpšanu un ierādīt vērpšanas mākslu arī varu un ja nu iepatiksies, varu pat ratiņa iegādi noorganizēt.
Ziemassvētkos visiem radiem un draugiem tikapa zeķu pārim, vai dzijas kamolītim. Zeķes supper! Kājas nesalst pat gumijas zābakos (bija aptuveni -12 grādi)
šis varētu būt labs skats -viens baltā ,pūkainā kažociņā otrs smuki pelēcīgā un kājās pieskaņoti pūkaini zābaciņi.Evuks rakstīja:Mani taksīši arī neatteiktos no kāda silta džemperīša...
Man tante tagad pašmācības ceļā mācās vērpt vilnu, kaut kas izdodas, un esmu redzējusi bērnu zeķītes jau gatavās. Tik superīgas, viņas tik pūkainas un baltas Paies kāds laiks, un tante gatavos savus mākslas darbus! Viņai ir bijusi pat sava adījumu izstāde Ventspilī (ne no suņu spalvas, get no parastās vilnas) Kas zin, kāda tipa izstāde būs nākamā!
Adīsi pati?Evuks rakstīja:Mani taksīši arī neatteiktos no kāda silta džemperīša...
Mūsējais kažociņš ārī būtu gandrīz balts, bet nedaudz atsit pelēki bēšu krāsu.
Redzētu kā takšiem piestāv pūkainība
[quote=Kas zin, kāda tipa izstāde būs nākamā! [/quote]
No suņa vai parastās vilnas?
Mums Ķekavā katru gadu, pavasarī rokdarbnieces "Labietes" rīko savu rokdarbu demonstrāciju. No tradicionālām dzijām, bet ir ko redzēt, īsti meistardarbi!
No suņa vai parastās vilnas?
Mums Ķekavā katru gadu, pavasarī rokdarbnieces "Labietes" rīko savu rokdarbu demonstrāciju. No tradicionālām dzijām, bet ir ko redzēt, īsti meistardarbi!
Agita rakstīja:Adīsi pati?Evuks rakstīja:Mani taksīši arī neatteiktos no kāda silta džemperīša...
Nē, diemžēl rokdarbi nav mana stiprā puse...
Evuk ,Kādi tagad ir Tavu takšu ziemas tērpi,foto ir? lūdzu studijā ,lai varam ievērtēt vai tiešam ir nepieciešamība takšiem kļūt par ziemeļniekiem
Čaviņa,nu mēs arī esam klāt!!!
Demix- Number of posts : 57
Dzīvesvieta : Lielvārde,Latvija
Lapa 1 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 1 no 5